Denizci Kitaplığı

Türk Denizciliğinin Belleği

Uyan Türkiye'm

Uyan Türkiye'm

Uyan Türkiye'm

Yazar: Cihat Yaycı

Girdap Kitap

368 Sayfa

ISBN: 9786057288882

Boyut: 13.5 x 21.0

Karton Kapak – 2. Hamur

2023

(görsel: dr.com.tr, bilgi: babil.com, dr.com.tr)

Kitap Hakkında

Türkiye Cumhuriyeti, Büyük Atatürk’ün kuruluşundan beri güçlenerek bugün dünya üzerinde etkili ve güçlü bir devlet haline gelmiştir. Artık küresel oyunları bozan, kendi bölgesel oyununu kuran bir devlet olarak kabul edilmektedir.

Ancak Türkiye’yi kontrol altında tutmak isteyen güçler ve tarihsel rakipleri, Türkiye Cumhuriyeti’ni zayıflatmak için yöntem değiştirmiş ve dışarıdaki düşmanlarla içimizdeki hainler, birlikte Türkiye’ye yüklenmektedirler. Yunanistan’ın sürekli talepleri, Türksüz bir Kıbrıs, Türkiyesiz bir Adalar Denizi ve Doğu Akdeniz gibi istekleri ile FETÖ, Türkiye’nin güvenlik ve beka sorunu olarak kalmaktadır. NATO’nun Türkiye’yi koruyan yapısı değişirken Irak, Suriye ve Karabağ’da Türkler ateş çemberine alınmaktadır.

Tüm bunlar Türkiye’nin sürekli uyanık olması gerektiğini göstermektedir. Cihat Yaycı’nın bu kitabı, Türk milletine güçlü ve özgür bir gelecek vizyonu sunmak için tarihsel ve güncel boyutlarda tüm tehlike ve tehditleri ortaya koymaktadır.

Kitap, okuyucuya çözüm ve tedbir önerileri sunarken, “UYAN TÜRKİYE’M” diyerek tarihe not düşmektedir. Türkiye, artık kurudukça sulanan bir ağaç değil, dünya siyasetinde söz sahibi bir güçtür. Ancak bu gücü korumak için uyanık kalmak ve birlikte hareket etmek gerekmektedir. (Tanıtım Bülteninden)

Yorumlar

İlk Yorumu Ekle

DENİZCİ KİTAPLIĞI