Denizci Kitaplığı

Türk Denizciliğinin Belleği

Türkiye İçin Denizcilik Stratejileri

Türkiye İçin Denizcilik Stratejileri

Türkiye İçin Denizcilik Stratejileri

Editör: Didem Özer Çaylan

Yazarlar: A. Güldem Cerit, A. Güldem Cerit, Abdullah Açık, Ali Cemal Töz, Barış Kuleyin, Bayram Bilge Sağlam, Burak Köseoğlu, Burak Kundakçı, Burhan Kayıran, Cansu Yıldırım, Cenk Şakar, Coşkan Sevgili, Çimen Karataş Çetin, Didem Özer Çaylan, Durmuş Ali Deveci, Duygu Şahan, Egemen Ertürk, Ender Asyalı, Erdem Kan, Ersin Fırat Akgül, Gamze Arabelen, Gül Denktaş Şakar, Halil Kesiktaş, Hüseyin İshak, Kadir Emrah Erginer, Kemal Akbayırlı, Kübra Bülbül, Müge Büber, N. Gülfem Gidener, Nergis Özispa, Nil Kula, Nurser Gökdemir Işık, Oğuz Atik, Oğuz Yaprak, Okan Tuna, Ömür Yaşar Saatçioğlu, Sadık Özlen Başer, Seçil Sigalı, Serdar Ayan, Soner Esmer, Taha Talip Türkistanlı

Nobel Akademik Yayıncılık

362 Sayfa

ISBN: 978-605-033-156-1

Boyut: 16.0 x 23.5

Karton Kapak – 1. Hamur

2020

(görsel ve bilgi: nobelyayin.com)

Kitap Hakkında

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin denizcilik eğitiminde 30. yılını tamamlaması anısına Denizcilik İşletmeleri Yönetimi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği ve Lojistik Yönetimi bölümlerinin katkılarıyla oluşturulan bu eser, Türkiye’de önemi her geçen gün artan denizcilik stratejilerine farklı bakış açıları ile yaklaşan araştırmalardan oluşmakta ve 20 bölüm hâlinde sunulmaktadır.

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağının getirileri olan gelişmeler ve sertleşen rekabet ortamı, pek çok alanda olduğu gibi denizcilik alanında da kapsamlı akademik çalışmaların gerekliliğini arttırmıştır. Bu bağlamda kitabın; ulaştırma, denizcilik ve lojistik alanlarında geniş bir okuyucu kitlesine hitap edeceği öngörülmektedir. Belirtilen konularla ilgili çalışan araştırmacılar ve akademisyenler, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, kamu ve özel sektör yetkilileri ile ulaştırma, denizcilik ve lojistik alanlarında araştırma yürütmek isteyen ve bu alana ilgi duyan herkes, kitabın temel okuyucu kitlesini oluşturmaktadır.

 

Yorumlar

İlk Yorumu Ekle

DENİZCİ KİTAPLIĞI