Denizci Kitaplığı

Türk Denizciliğinin Belleği

Bir Dahaki Sefer Bir - Deniz Kabuğu - Gördüğünde

Bir Dahaki Sefer Bir - Deniz Kabuğu - Gördüğünde

Bir Dahaki Sefer Bir - Deniz Kabuğu - Gördüğünde

Yazar: Emily Morgan

Çevirmen: Didem Selçok

Nobel Çocuk

32 Sayfa

ISBN: 978-605-82983-9-2

Boyut: 23.5 x 27.5

Kuşe Kağıt

2017

(görsel: gazikitabevi.com.tr, bilgi: nobelyayin.com)

Kitap Hakkında

Bu kitap deniz kabuklarının arkasındaki inanılmaz hikayeyi anlatıyor; Nasıl oluştukları, yumuşakçalar tarafından korunmak ve kamufle olmak için nasıl kullanıldıkları ve hatta yumuşakçaların hayatları hakkında nasıl ipuçları barındırdıkları gibi bilgileri sizlerle paylaşıyor. Bir Dahaki Sefer Deniz Kabuğu Gördüğünde kitabından ilham alan genç okuyucular, deniz kabuklarının kökenlerinin yumuşakçalar tarafından oluştuğunu keşfettiklerinde onları daha da dikkat çekici buluyorlar.

Bir Dahaki Sefer …. Gördüğünde seri kitapları NSTA Kids tarafından çocuklarda merak duygusunu uyandırmayı amaçlar. Bu kitaplar, ilkokul çağındaki çocukların deniz kabukları, günbatımı ve buna benzer günlük olguların büyüsünü keşfetmeleri için onlara ilham verecektir. Aynı zamanda buna yardımcı olacak çeşitli aktiviteler NSTA’nın internet sayfasında ücretsiz olarak erişime uygundur.

Aktiviteler özellikle bir öğretmenle, ebeveynle ya da bir arkadaşla deneyimlenecek şekilde tasarlanmıştır. Bir Dahaki Sefere …. Gördüğünde kitapları size, doğada dikkat çekici bir şey bulmak için çok uzaklara gitmenize gerek olmadığını da hatırlatır.

 

Yorumlar

İlk Yorumu Ekle

DENİZCİ KİTAPLIĞI